Szeretettel köszöntöm!

A NAV alkalmazásában eltöltött jogászi éveim alatt azt tapasztaltam , hogy a vállalkozóknak mind nagyobb szükségük van a könyvelői és a jogi szaktudás szintézisét megteremteni képes megoldásokra.

1991-ben azzal a céllal hoztam létre a FRAME Könyvelő és Adótanácsadó Irodát, hogy komplex szolgáltatásaival segítse az egyéni vállalkozók, közkereseti- és betéti társaságok valamint korlátolt felelősségű társaságok ügyvezetőit és tulajdonosait.

Ma már a  FRAME Könyvelő és Adótanácsadó Iroda  Szeged és Csongrád megye egyik vezető könyvelő cége.  Nevünk az eltelt több mint 20 év alatt összeforrt a szakszerűséggel és a biztonsággal. Ügyfeleinknek hosszú távon támaszt, stabilitást, és állandóságot tudunk nyújtani az örökké változó jogi és  gazdasági környezetben.

De mit is jelent  az Ön számára Irodánk komplex, prémium kategóriájú könyvelői szolgáltatása ?

Sok nélkülözhetetlen dolgot! Álljon itt néhány az ínyenc ügyfeleink által különösen kedvelt  FRAME- Plusz Csomagból:

  • A könyvvezetés mellett olyan folyamatos adójogi kontrollt végzünk, amely képes kiszűrni az ellenőrzések során keresett szabálytalanságokat. Ez a revízió-centrikus könyvelés természetesen nem jelenti, hogy mi lennénk a NAV „előre tolt helyőrsége”! Jelenti viszont azt a védőbástyát, amely nélkül egy várkapitány sem tudna nyugodtan tevékenykedni a várfalakon belül. 
  • Időben és a szükséges mértékben tájékoztatjuk Önt és munkatársait a számviteli- és adószabályok változásáról annak érdekében, hogy megtakarítsuk Önnek az utólagos korrekciókhoz szükséges időt, energiát és pénzt.
  • Segítjük Önt a számviteli és adózási szabályok értelmezésében annak érdekében, hogy a jogszabályi keretek közt, azoknak megfelelően tudja működtetni vállalkozását.
  • S ami talán a legfontosabb Önnek! Igényéhez igazodva adatokkal, információkkal, együttgondolkodással segítjük a vezetői controllingot és a tulajdonosi döntéshozatal előkészítését.

Könyvelői hitvallásunk, hogy ezzel a komplexitással érhető el minden vállalkozó legfőbb célja: a jogszabályi keretek közt mozgó, de azokat maximálisan kihasználó adóoptimalizálás.

 A gazdasági körülmények által kiváltott fokozott költségérzékenységre figyelemmel jelenleg már  négyféle szolgáltatáscsomagot kínálunk ügyfeleinknek:

  • A „FRAME-Plusz” Csomagunkkal 20 éve biztosítjuk komplex, prémium szolgáltatásunkat.
  • A „Könyvelés-Bér-Adó” csomagunk a könyvelőirodák általános alapszolgáltatásait tartalmazza.
  • A vállalkozói igényekhez igazodva indítottuk el az "Online könyvelés - Távkönyvelés" csomagunkat, mely    a legegyszerűbb, legkényelmesebb ügyintézést biztosítja Önnek, idő - és pénzkímélő.
  • A  "Főkönyvelés" csomagunkat azoknak ajánljuk, akik a bizonylatok kontírozását és rögzítését saját székhelyükön kívánják megoldani, a főkönyvelői feladatokat viszont - költségcsökkentési, felelősség-kiszervezési vagy más okból - külső könyvelőirodára kívánják bízni.

 A kérdés csupán az, melyik felel meg legjobban igényeinek és pénzügyi lehetőségeinek!  A választás az Öné! 

 Irodánk fennállásának 20. évfordulója alkalmából megkérdeztük ügyfeleinket, mit jelent számukra a velünk való együttműködés. A „Nekünk miért a FRAME a legjobb!?” cím alatti válaszaikból Ön is kiolvashatja azokat az indokokat, amik miatt könyvelésének és adóügyeinek megoldását érdemes a FRAME Kft-re bíznia.

Irodánk neve az igényes ügyfél és igényes szolgáltató találkozását jelző, minőségi márkanévként ismert az adóhivatal berkeiben is annak köszönhetően, hogy az ügyfeleinknél lefolytatott ellenőrzések során a NAV szabálytalanságot még nem talált.

Tevékenységünk eredményességét - a felsőfokú számviteli, adószakértői, adó-és társasági jogi végzettséggel rendelkező - munkatársaink szakmai tudása, sok éves gyakorlati tapasztalata és lelkiismeretes munkája garantálja. 

A fentieken túl ügyfeleink nyugalmát biztosítja az együttműködésünk feltételeit és kereteit részletesen rögzítő szerződésünk és a szakmai felelősségbiztosításunk is.

Büszkék vagyunk hűséges ügyfeleinkre, akik az ország távolabbi pontjairól is bizalmat szavaztak nekünk. Büszkék vagyunk hűséges munkatársainkra. S végül büszkék vagyunk arra, hogy 20 év elteltével is sikerült megőriznünk a szakszerű és minőségi munka prioritását az elsődlegesen nyereségelvű mennyiségi növekedéssel szemben.

Nos, ha úgy érzi, hasznára válhatunk Önnek is, szeretettel várjuk ügyfeleink körében. Ahhoz, hogy „Jó kezekben legyen Cége biztonsága”,   csak ide kell kattintania!