Ügyfeleink írták

„ Kedves Könyvelőiroda!

1997. óta vagyok a FRAME ügyfele. Számos NAV ellenőrzésen vagyok túl, de az adóhivatal szabálytalanságot még sohasem talált. Az iroda munkatársai sok mindenre felhívják a figyelmemet, így nem követek el hibákat. Ez nyugalmat és biztonságot jelent. Külön kiemelném, hogy újító ötleteimet szakmailag mindig nagy alapossággal járják körbe, s ezzel nagymértékben segítik, hogy a legoptimálisabb döntéseket hozzam meg. Bonyolultabb kérdéseimre nem azonnali rutinválaszokat, hanem testreszabott és felelősséggel felvállalható tanácsokat kapok.”

Kovács Autóalkatrész Kereskedelmi Kft - Szeged 

 

„Nagyon jó referenciák alapján választottam cégem partneréül a FRAME Könyvelőirodát, és nem csalódtam 1997. óta dolgozunk együtt. Az iroda munkatársai által képviselt pontosságot, megbízhatóságot és szakszerűséget nagy erénynek tartom. S ami nekem különösen fontos, hogy nemcsak cégeim könyvelését tartják rendben, de tájékoztatást és megoldást kapok tőlük adózási kérdésekben és a kapcsolódó egyéb jogi kérdésekben is.”
 

KVALITAS Biztonságtechnikai és Szolgáltató Kereskedelmi Zrt - Szeged

 

„Cégünk több könyvelőiroda váltás után 8 éve végleg lehorgonyozhatott FRAME Kft-nél. Együttműködésünk eredményeként ez az időszak problémamentesen zajlott. A FRAME Kft. az adótanácsadás, könyvelés, bérszámfejtés és jogi szolgáltatásaival teljesen kielégíti elvárásainkat, és emellett a díjszabásuk is megfelel a jelenlegi gazdasági körülményeknek. „Miért a FRAME?” – a válasz egyszerű, amióta a FRAME könyvel nekünk, a könyvelő váltás gondolata fel sem merül bennünk. ”

SZEMP-AIR Légiszolgáltató Kft - Szeged

 

„Kedves F R A M E !

A Ti huszonhárom évetekből nyolc jutott nekünk (eddig). Ha lehet kérni, akkor még sokszor ennyit kívánunk magunknak, V E L E T E K. Az empátiátokon túl, a legnagyobb segítségetek a mindennapok aktív és segítőkész, valamint szakmailag abszolút szigorú, pedáns és kritikus, de ugyanakkor figyelmes, megbízható és célravezető partneri kapcsolat köt a FRAME C S A P A T-hoz, Hozzátok és ezt nagyon köszönjük.”

ISOLATIO Környezetvédelmi és Szigeteléstechnikai Kft - Budapest

 

„Ajánljuk a könyvelőirodát mindenkinek! Pontosak, precízek, minden határidőt betartanak, rendszeresen tájékoztatnak a cég eredményéről,. Fontos kérdésekben mindig előzetesen egyeztetnek velünk. Van kellő kapacitásuk a sokoldalú feladatok ellátására, így nyitvatartási időben bármikor hívhatjuk őket és bemehetünk az irodába. Ők viszont csak nagyon indokolt esetben keresnek, így tudjuk a munkánkat végezni. Ki kell őket próbálni! Nem fognak csalódni!”
 

Bertók és Társa Építő, Szolgáltató és Kereskedelmi Kft - Szeged

 

„Kedves Andrea!

A FRAME Kft-vel már öt éve dolgozom együtt több cég ügyvezetőjeként. Egyéni vállalkozásom könyvelését és a magán adóügyeimet is a FRAME intézi.. Kiváló az együttműködés köztünk. Rengeteg jogértelmezési kérdést, kellett megoldanunk, s ők remekül helyt álltak. Szeretném kiemelni, hogy az iroda munkatársai rendkívül magas szintű szaktudással, empátiával, mély emberséggel és odafigyeléssel kezelik ügyeinket. Ilyennel 30 éves praxisom alatt még nem találkoztam. Nem csak megoldást adnak a a problémákra, hanem tanítanak is hihetetlen tapintatos módon, annak érdekében, hogy a csapdákat mi  vezetők el tudjuk kerülni.

Amikor rendkívüli megelégedéssel szólok a FRAME könyvelő irodáról, akkor nem csak a saját véleményemre hagyatkozhatok, hanem egy könyvvizsgáló világcég véleményét is tolmácsolom.

Az ügyvezetésem alatt álló egyik olasz-magyar vegyes vállalatnak a könyvvizsgálatát a DELOITTE magyarországi irodája végzi. A sikeres könyvvizsgálat után felsőfokú elismeréssel nyilatkoztak a FRAME Kft-ről, munkatársairól, a precíz, mindenre odafigyelő, naprakész munkájukról. A DELOITTE nem szokott érdemtelenül senkit dicsérni!

Továbbra is a FRAME Kft-vel kívánom minden könyvelésemet és adóügyemet végeztetni, mert náluk megfelelő helyet találtam, hogy biztonságban érezhessem magamat és cégeimet is."

Dr. Gombos András három vegyesvállalat ügyvezetője

 

"Úgy gondolom, hogy a 18 éves kapcsolat bizonyítja azt, hogy a könyvelőiroda kiemelkedő színvonalú szolgáltatást nyújt részünkre. Ajánlom minden kezdő és könyvelőirodát váltani szándékozó vállalkozásnak."

Aktívker Bt - Mórahalom

 

„Nekünk miért a FRAME a legjobb!”

Sok éves vállalkozói múlttal rendelkező cégeknél dolgoztam és dolgozom, mint irodavezető, így bőven van rálátásom a csapatmunkára. A sikeres vállalkozás soktényezős CSAPATMUNKA. Az egyik legfontosabb a tőkén és a szaktudáson kívül a könyvelői háttér. 

Hogy miért a FRAME? Mert vállalkozás és emberközpontú. A számok mögött magas felkészültségű szakemberek, EMBEREK állnak, akik sajátjuknak tekintik az adott céget. A minőségi szolgáltatás ellenére országos viszonylatban is mérsékelt árakkal dolgoznak.

Kinek ajánlom a munkájukat? Akik szeretik a precíz, megbízható, rugalmas, korrekt partnert.

A családi vállalkozásunk könyvelői hátterét is rájuk bíztuk, hiszen az előbb felsorolt szempontok alapján megszilárdították a hosszú távú együttműködés alapját!

Antago Des Bt - Szeged

 

"Kedves Andrea!

Bár együttműködésünk nem tekint vissza hosszú múltra, mégis közvetlenebb, bizalmasabb kapcsolat alakult ki az Ön által vezetett irodával, mint az eddigi más könyvelő cégekkel.

A teljes körű részletes tájékoztatással, állásfoglalás kérés bizonyos adózással kapcsolatos jogszabály változtatás tervezetében és ennek mindenki számára érthető kommunikálásával többet nyújt az ügyfeleinek. Sok sikert kívánok az elkövetkezendő hosszú évekre!"

Vertex Trade 2003 Kft - Szeged